Fotodrobės

Skaitmena gamina fotodrobes, nuotraukas ant drobės, paveikslus ir kitą spaudą susijusią su drobėmis. Atspausdintą drobę galime užtempti ant pritaikyto dydžio porėmio. Fotodrobės gamybos terminas dažniausiai trunka iki 5 darbo dienų, bet esant dideliam užimtumui terminas gali didėti.

Galime užsakyti įvairių dydžių individualius porėmius, bet dažniausiai gamina šiuos formatus:

  • 40x60cm
  • 50x70cm
  • 60x90cm

Jeigu porėmius turime vietoje, fotodrobes pagaminame per 2-3 darbo dienas.

Atsiimti galite mūsų biure Pikulo g. 53, Kaunas arba pristatysime į jūsų pasirinktą vietą su kurjerių tarnybomis. Galime užklijuoti jūsų sugeneruotus siuntų lapelius.

Fotodrobių kaina priklauso nuo jų formato, bet dažniausiai kaina svyruoja nuo 15€ už vnt. iki 40€ už vnt.

Spauda ant drobės

Gavę fotodrobės užsakymą ir maketą mūsų dizaineriai jį adaptuoja spausdinimui. Fotodrobes spausdiname ant HP Latex spausdintuvu. HP Latex spauda yra laikoma draugiška aplinkai, ekologiška, neskleidžia nemalonaus kvapo, todėl ji puikiai tinka fotodrobėms ir kitiems interjero gaminiams gaminti. Spausdinimas ant drobės trunka ganėtinai greitai, todėl gamybos terminas svyruoja nuo 2 iki 5 darbo dienų, esant didesniam užimtumui terminas ilgėja.

Fotodrobę spausdiname su aukštos kokybės HP Latex spausdintuvu, kuris gali spausdinti 6 spalvomis. CMYKLCLM spalvų pagalba galime išgauti ypač kokybiškas drobes, kurios yra padengtos specialiu permatomu baltu sluoksniu, kuris apsaugo spalvas, dažą nuo išblukimo ir smulkių įbrėžimų. HP Latex spauda yra laikoma draugiška aplinkai, todėl šias drobes glite laikyti miegamajame ir kitose namų patalpose.

Nuotrauka ant drobės

Nuotrauka ant drobės yra sparčiai populiarėjanti sienos dekoracija. Drobes gaminame nuo vieno vieneto, todėl galite pasigaminti drobė su patinkančia kelionės akimirka su mylimais žmonėmis ar kitu patinkančiu vaizdu. Nuo šiol nebemokėkite už maketavimą, naudodami mūsų internetinį maketų redaktorių, galėsi pritaikyti savo nuotrauką pasirinktam drobės dydžiui, taip pat maketą papuošti įvairias grafiniais elementais. Užsisakykite nuotrauką ant drobės internetu arba užpildydami individualią užklausos formą.

Kokie gali būti aplankai?

Galime užsakyti įvairių dydžių individualius porėmius, bet nenorint laukti sandėlyje dažniausiai palaikome šiuos dydžius:

  1. 40x60cm
  2. 50x70cm
  3. 60x90cm
  4. 80x120cm
  5. 60x60cm
  6. 80x80cm
Formatas Natūrali drobė
40x60cm nuo 22€/vnt.
50x70cm nuo 26€/vnt.
60x90cm nuo 34€/vnt.

Fotodrobių galerija

Užsisakykite fotodrobes

Turite klausimų?
Susisiekite
Pirkinių krepšelis
Scroll to Top